img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade Advocaat Amersfoort

Welkom op de website van De Verenigde Letselschadebureaus Nederland. Vul direct rechts het formulier in als u letsel heeft opgelopen of lees verder.

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar een zeer ervaren partij waarbij alleen de beste letselschade advocaten en experts van Nederland werken? Dan bent u bij ons aan het beste adres in Amersfoort. Onze experts voldoen aan zeer strenge eisen waarbij het slachtoffer altijd op 1 staat. Tevens is onze hulp voor u altijd Gratis. Belooft!

Gratis hulp bij letselschade

Bij de VLB begrijpen we dat u niet zit te wachten op die ‘snelle jongens’ met uurtarieven die sky high gaan. Daarom hebben wij aan onze deelnemers als voorwaarde gesteld dat hulp gratis moet zijn voor het slachtoffer. Nemen onze letselschade specialisten voor Amersfoort een zaak in behandeling dan krijgt u nooit een factuur te zien. Waarom niet? Omdat wij onze uren claimen bij de tegenpartij.

Zekerheid voor slachtoffers

De tegenpartij is bij wet verplicht om onze kosten te betalen. Veel bureaus en advocaten sturen u echter alsnog een factuur. Letselschade Amersfoort doet dat niet. Zelfs als wij de zaak verliezen betaald u niets. Bedrijfsrisico noemen we dat Zover zal het waarschijnlijk niet komen. Meer dan 90% van onze zaken wordt met winst gesloten.

Overtuigd? Neem NU contact op. Lang wachten komt uw zaak niet ten goede.

De 3 keer goed code bij letsel

Letselschade Amersfoort is aangesloten bij de VLB. De bureaus die aangesloten zijn bij VLB moeten voldoen aan strenge eisen. Omdat wij het slachtoffer op 1 hebben staan werken wij met een heldere aanpak volgens ‘de 3 keer goed code’. Wat dat inhoud leest u hier:

1. Geen Kosten bij letselschade


Als letselschade slachtoffer staat u bij de aangesloten bureaus altijd op nummer 1. Het eerste advies aan u is immer vrijblijvend. Nemen zij uw letselschade in behandeling, dan krijgt u bovendien van tevoren een KostenGarantie. De nota’s gaan rechtstreeks naar de tegenpartij. U krijgt zelfs nooit een factuur te zien.

2. Gelijk Antwoord bij letselschade


Als letselschade slachtoffer is uw situatie al onzeker genoeg. U zit niet te wachten op vage beloften. Duidelijkheid, dat is wat u wilt. Wint u telefonisch letselschade advies bij ons in, dan vertellen wij u direct of uw zaak kans van slagen heeft. Vraagt u dit via de website, dan krijgt u gegarandeerd de volgende werkdag antwoord. Helder en effectief!

3. Gelijk Bezoek bij letselschade


Vertrouwen in uw letselschadespecialist, dat is waar het om draait. Vraag de aangesloten experts om u te helpen en zij zijn binnen 1 week bij u thuis op bezoek. Om kennis te maken, om naar uw verhaal te luisteren en om met u naar de juiste oplossing te zoeken. Pas dan gaan zij – als u dat wilt tenminste – definitief voor u aan de slag. En u betaalt niets.

Overtuigd? Neem NU contact op. Lang wachten komt uw zaak niet ten goede.