img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bedrijfsongeval en schadevergoeding ontvangen?

letselschade bedrijfsongeval
Wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade in een bedrijfsongeval heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade door een bedrijfsongeval

Wanneer u als werknemer letselschade oploopt door een bedrijfsongeval en u wilt uw letselschade vergoed krijgen, dan zult u uw werkgever aansprakelijk moeten stellen. Een moeilijke opgave, maar als u niet met uw letselschade wilt blijven zitten, ontkomt u er niet aan.

Schakel daarom tijdig de expertise van de Letselschade Experts van de VLB in. U kunt er dan zeker op vertrouwen dat uw letselschade wordt vergoed, zonder dat daarbij de relatie tussen u en uw werkgever, opdrachtgever of uitzendbureau op scherp komt te staan.

Gelukkig kunnen wij u vertellen dat vrijwel alle werkgevers verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid voor letselschade door een bedrijfsongeval. U kunt dus gerust zijn als u ons inschakelt. Bovendien is onze juridische hulp voor u altijd gratis, omdat ons honorarium in de schadevergoeding wordt meeberekend.

Wanneer is uw werkgever niet aansprakelijk?

Uw werkgever is doorgaans altijd aansprakelijk bij letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval. Er gelden echter enkele uitzonderingen waarbij uw werkgever niet aansprakelijk gesteld kan worden.

  • Wanneer de werkplek veilig is en er voldoende veiligheidsmaatregelen aanwezig zijn.
  • Wanneer er voldoende veiligheidsinstructies zijn gegeven en de controle hierop afdoende is.
  • Wanneer er sprake is van roekeloosheid en/of opzet.

Waaruit bestaat een letselschadevergoeding?

Jaarlijks lopen gemiddeld 220.000 werknemers, ZZP-ers en uitzendkrachten letselschade door een bedrijfsongeval op. De meesten zijn binnen een korte tijd weer hersteld, bij sommige duurt het iets langer en soms kan men nooit meer werken. Als slachtoffer heeft u altijd recht op een letselschadevergoeding die bestaat uit onder andere:

  • Kosten medische zorg
  • Extra reiskosten
  • Extra gemaakte overige (huishoudelijke) kosten
  • Inkomensverlies
  • Gederfde levensvreugde
  • Juridische kosten

Blijf niet rondlopen met uw letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval, omdat u bang bent voor de gevolgen tussen u en uw werkgever. De Letselschade Experts van de VLB doen er alles aan om uw relatie in stand te houden en daarbij te claimen wat u toekomt.

Direct deskundig advies bij letselschade bedrijfsongeval

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.