img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bedrijfsongeval met auto van de zaak en schadevergoeding?

 

letselschade auto van de zaakWanneer u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval met een auto van de zaak heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade met een auto van de zaak

Heeft u letselschade opgelopen terwijl u met een auto van de zaak reed? Dan komt een schadevergoeding van 100% u toe, zelfs wanneer u de veroorzaker van het ongeval was. In Nederland zijn werkgevers namelijk verplicht om op alle bij het bedrijf horende leaseauto’s een SVI- verzekering (Schade Verzekering Inzittenden) af te sluiten. Deze verzekering vergoed letselschade, ongeacht wie aansprakelijk is. Ook al ligt de schuld van het ongeval dus volledig bij u, de schade wordt vergoed.

Wat als u werkgever geen SVI- verzekering heeft?

Vrijwel altijd is er een Schade Verzekering Inzittenden aanwezig. Wanneer u letselschade met een auto van de zaak heeft opgelopen, wordt uw schade door de verzekeraar vergoed. In enkele gevallen kan het voorkomen dat uw werkgever geen extra SVI- verzekering heeft afgesloten. Wanneer u dan ook nog eens zelf voor het ongeval verantwoordelijk bent, zal uw werkgever waarschijnlijk de schade niet willen vergoeden. Normaal gesproken wordt bij eigen schuld uw letselschade ook niet vergoed, maar wanneer u tijdens het ongeval reed in een auto van de zaak, kunt u wel een schadevergoeding claimen. U moet dan uw werkgever aansprakelijk stellen en dat is iets wat veel mensen niet zien zitten. Er is echter geen andere mogelijkheid als u uw letselschade met een auto van de zaak vergoed wilt hebben.

De Verenigde Letselschade Bureaus Nederland helpen u gratis

Het is altijd verstandig om één van de Letselschade Experts van de VLB in te schakelen wanneer u letselschade met een auto van de zaak heeft opgelopen. Of u nu zelf schuldig bent of niet. Of uw werkgever nu wel of niet een SVI- verzekering heeft, wij ondersteunen, begeleiden en doen er alles aan om uw letselschade vergoed te krijgen. Daarbij houden wij zeer zeker rekening met de verstandhouding tussen u en uw werkgever. Onze juridische dienstverlening kost u bovendien niets, omdat ons honorarium eveneens bij de bepaling van de schadevergoeding wordt meegenomen.

Direct deskundig advies bij letselschade met auto van de zaak

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen met een auto van de zaak? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.