img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bedrijfsongeval als werknemer en schadevergoeding?

letselschade werknemerWanneer u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval als een werknemer heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als een werknemer

Ook op de werkvloer zit een ongeval in een klein hoekje. Vooral op de bouwplaats lopen jaarlijks veel werknemers letsel op. Wanneer u letselschade door een bedrijfsongeval als werknemer oploopt, heeft u recht op een vergoeding van uw letsel. Een bedrijfsongeval kan overal plaatsvinden, bijvoorbeeld op kantoor, in de fabriek, op de werkplaats of op locatie bij een ander bedrijf. Maar, eveneens tijdens werkzaamheden aan de weg of wanneer u rijdt met een auto van de zaak kan zich een bedrijfsongeval voordoen. Ook dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Is de werkgever altijd aansprakelijk, of toch niet?

Als u letselschade door een bedrijfsongeval als werknemer oploopt, is in vrijwel alle gevallen uw werkgever aansprakelijk. Wanneer de werkgever kan bewijzen dat er sprake was van roekeloosheid of grove opzet, dan is hij niet aansprakelijk. Dit geldt tevens wanneer hij kan aantonen dat hij genoeg veiligheid voorzorgsmiddelen heeft getroffen en voldoende controle op de naleving van veiligheidsinstructies heeft gehouden. De zorgplicht van de werkgever gaat erg ver. Bij letselschade door een bedrijfsongeval bij een werknemer zal de werkgever dus moeten bewijzen dat hij niet aansprakelijk gesteld kan worden indien er sprake is van bovenstaande punten.

Werkgevers verzekerd voor letselschades van werknemers

De meeste werkgevers zijn gelukkig verzekerd voor letselschades die werknemers op kunnen lopen tijdens de uitoefening van hun werkzaamheden. Wanneer u dus letselschade door een bedrijfsongeval als werknemer heeft opgelopen, kunt u gerust de Letselschade Experts van de VLB inschakelen. Veel werknemers stellen, uit angst om hun baan kwijt te raken of om de goede verhouding te verstoren, hun werkgever niet aansprakelijk. Het feit dat uw werkgever verzekerd is en u dus eigenlijk zijn verzekeringsmaatschappij aansprakelijk stelt, maakt het wellicht gemakkelijker contact op te nemen met één van onze letselschadebureaus. Dit is bovendien gratis en behalve dat wij u schade gaan claimen, zorgen wij er tevens voor dat dit niet ten koste gaat van de relatie tussen u en uw werkgever.

Direct deskundig advies bij letselschade als werknemer

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen als een werknemer? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.