img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bedrijfsongeval als ZZP-er en schadevergoeding?

letselschade zzp-erWanneer u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval als ZZP-er heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als ZZP-er

Wanneer u letselschade als ZZP-er oploopt, is het zaak direct de hulp van de Letselschade Experts van de VLB in te schakelen. U krijgt namelijk onmiddellijk te maken met verlies van inkomen. Wanneer u als kleine zelfstandige arbeidsongeschikt raakt, krijgt u niet net als werknemers doorbetaald. Dit betekent dat u al snel in de financiële problemen kunt raken, zeker wanneer u niet over voldoende reserves beschikt. U bent zodoende vrijwel meteen afhankelijk van de aansprakelijke partij. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met de Verenigde Letselschade Bureaus Nederland om direct uw schade te claimen.

ZZP-ers gelijk aan werknemers bij letselschade

De Hoge Raad heeft in een arrest uit 2012 bevestigd dat bij letselschade door een bedrijfsongeval bij een ZZP-er, een werkgever op dezelfde wijze aansprakelijk kan zijn als voor zijn eigen werknemers. Dit geldt helemaal wanneer er gewerkt wordt in situaties waarbij uw veiligheid afhankelijk is van de werkgever. Juridische gezien houdt dit in dat u als ZZP-er bij letselschade wordt beschouwd als werknemer en u de werkgever aansprakelijk kunt stellen voor de schade.

De opdrachtgever aansprakelijk stellen

Het is begrijpelijk dat u het niet echt fijn vindt om u opdrachtgever aansprakelijk te stellen wanneer u tijdens een klus als ZZP-er letselschade heeft opgelopen. Zelfstandige Zonder Personeel zijn bang dat zij niet meer hoeven terug te komen of dat een klus plotseling niet meer doorgaat. Dit zijn terechte gedachtes en ook vaak argumenten die door de tegenpartij naar voren zal worden gebracht bij de bepaling van de schadevergoeding. Wilt u echter uw letselschade als ZZP-er vergoed hebben, dan ontkomt u er niet aan.

Gratis juridisch advies; ook voor ZZP-ers

De Letselschade Experts van de VLB zorgen ervoor dat uw letselschade wordt vergoed. Hierbij verliezen wij de relatie tussen u en uw opdrachtgever niet uit het oog. Onze juridische dienstverlening kost u bovendien niets, omdat ons honorarium deel uitmaakt van de schadevergoeding.

Direct deskundig advies bij letselschade als ZZP-er

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen als ZZP-er? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.