img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bedrijfsongeval veroorzaakt door een collega en schadevergoeding?

letselschade door collegaWanneer u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval door een collega heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade door een collega

Is uw letselschade veroorzaakt door een collega, dan is niet uw collega, maar uw werkgever hiervoor aansprakelijk. In de Nederlandse Wet staat dat een werkgever in principe te allen tijde aansprakelijk is wanneer een werknemer een ongeval met letselschade oploopt tijdens de uitoefening van zijn werk. Ook al is dit ongeval door diens collega veroorzaakt. Zolang u aan kunt tonen dat uw letsel tijdens de uitvoering van uw werkzaamheden is ontstaan, heeft u altijd recht op een schadevergoeding. Uw werkgever zal wel proberen te bewijzen dat hij een goed werkgever is en hij heeft voldaan aan al zijn veiligheidsverplichtingen op het moment dat u letselschade opliep, veroorzaakt door uw collega.

Uw werkgever is verzekerd

Het is begrijpelijk dat veel werknemers het niet fijn vinden om hun werkgever aansprakelijk te stellen. Stel dat u van een trap bent gevallen, omdat uw collega deze was vergeten te verankeren. Of u wordt aangereden door uw collega op de heftruck. U weet dat uw werkgever hier weinig aan kan doen. Toch moet u hem aansprakelijk stellen, wilt u uw letselschade veroorzaakt door uw collega vergoed krijgen.

Het is misschien fijn om te weten dat vrijwel alle Nederlandse werkgever hiertegen verzekerd zijn. U hoeft dus niet te procederen tegen uw werkgever, maar tegen diens verzekeringsmaatschappij. Met de financiële afhandeling heeft uw werkgever niets te maken, waardoor de verstandhouding tussen u en uw werkgever ook in tact blijft.

Juridische hulp is gratis

De aansprakelijkheid van uw werkgever gaat ver. Zelfs zo ver dat hij ook verantwoordelijk kan worden gehouden voor letselschade ontstaan door baldadigheden van zijn werknemers of door fouten van werknemers buiten werktijd. Wanneer u slachtoffer bent en letselschade hebt opgelopen dat door een collega is veroorzaakt, doet u er altijd goed aan één van de Letselschade Experts van de VLB in te schakelen. U krijgt dan zeker wat u toekomt. Bovendien is onze hulp gratis voor u.

Direct deskundig advies bij letselschade door een collega

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen door een een collega? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.