img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Uw letselschade claimen

“Wij helpen u met het claimen van een rechtvaardige letselschade vergoeding.

Vele letselschade slachtoffers gingen u voor en waren zeer tevreden. Onze aanpak is bewezen effectief en voor u gratis.

Letselschade vergoeding claimen

Als uw letselschade door schuld van een ander is ontstaan, dan heeft u recht op schadevergoeding. Maar, uw letselschade moet u zelf claimen. Namelijk bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Juridische hulp van een letselschadespecialist

Helaas heeft de aansprakelijke verzekeraar vaak een hele andere kijk op een rechtvaardige schadevergoeding dan uzelf. Er ontstaat dan ook bijna altijd discussie. Misschien niet direct in het begin, maar discussie ontstaat. Vroeg of laat …

U moet zich dan ook serieus afvragen of u die discussie zelf wilt voeren of dat u die liever overlaat aan een letselschadespecialist. Zeker als u volgens de Wet recht heeft op GRATIS juridische hulp.

Gratis juridische hulp bij letselschadeclaim

Het Nederlands recht geeft u als letselschadeslachtoffer de mogelijkheid van GRATIS rechtshulp. De kosten van rechtshulp worden namelijk als onderdeel van uw letselschade gezien. Ze moeten dan ook door de tegenpartij worden vergoed. Dit is geregeld in art.6:96 BW.

Ombudsman adviseert altijd inschakeling letselschadespecialist

Een verzekeraar is op het gebied van claimen van letselschade vaak zeer deskundig en heeft vaak hele andere belangen dan u zelf.

De Ombudsman heeft dit onderkend en vindt dat letselschadeslachtoffers zich in alle gevallen moeten laten bijstaan door een eigen deskundige. Doen zij dat niet, “dan kunnen ze van een koude kermis thuiskomen”, aldus de letterlijk bewoordingen van de Ombudsman.

Een letselschadespecialist van de VLB

Het claimen van letselschade vergt veel kennis en ervaring van uw letselschadespecialist. Een letselschadebureau van de VLB heeft deze kennis gegarandeerd in huis.

Bovendien worden er strenge kwaliteitseisen gesteld. Want iedere letselschadespecialist van de VBL heeft het Keurmerk Letselschade.

Letselschade en hoe nu verder?

Als u wilt, kunt u direct en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U hoort meteen of uw letselschade kans van slagen heeft. Is dit laatste het geval, dan krijgt u van ons ook direct een KostenGarantie.

De VLB werkt met een vaste heldere aanpak, die wij de “3G Code” bij letselschade noemen. Welke garanties u dat geeft, leest u hier:

1. Geen Kosten bij letselschade


Als letselschade slachtoffer staat u bij de aangesloten bureaus altijd op nummer 1. Het eerste advies aan u is immer vrijblijvend. Nemen zij uw letselschade in behandeling, dan krijgt u bovendien van tevoren een KostenGarantie. De nota’s gaan rechtstreeks naar de tegenpartij. U krijgt zelfs nooit een factuur te zien.

2. Gelijk Antwoord bij letselschade


Als letselschade slachtoffer is uw situatie al onzeker genoeg. U zit niet te wachten op vage beloften. Duidelijkheid, dat is wat u wilt. Wint u telefonisch letselschade advies bij ons in, dan vertellen wij u direct of uw zaak kans van slagen heeft. Vraagt u dit via de website, dan krijgt u gegarandeerd de volgende werkdag antwoord. Helder en effectief!

3. Gelijk Bezoek bij letselschade


Vertrouwen in uw letselschadespecialist, dat is waar het om draait. Vraag de aangesloten experts om u te helpen en zij zijn binnen 1 week bij u thuis op bezoek. Om kennis te maken, om naar uw verhaal te luisteren en om met u naar de juiste oplossing te zoeken. Pas dan gaan zij – als u dat wilt tenminste – definitief voor u aan de slag. En u betaalt niets.