img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bedrijfsongeval claimen bij aansprakelijkheid werkgever

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval op het werk en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan is het in de meeste gevallen zo dat uw werkgever aansprakelijk is te houden voor het letsel dat u heeft opgelopen. De werkgever heeft als verplichting om werknemers voor te lichten omtrent veiligheid en daarnaast dient hij voldoende voorzorgsmaatregelen te nemen voor uw veiligheid. Heeft u ‘baas’ dat nagelaten? Dan heeft u recht op een maximale schadevergoeding. Onze specialisten helpen u gratis verder om deze te verkrijgen.

Voorbeelden van letselschade met aansprakelijkheid werkgever

In onze dagelijkse praktijk helpen wij jaarlijks honderden slachtoffers van ongevallen op het werk. In veel gevallen hebben slachtoffers te maken met de volgende vormen van letselschade.

  • RSI door verkeerde houding.
  • Been of armbreuken.
  • Rug of wervelletsel.
  • Hoofdletsel of een whiplash.
  • Kneuzingen op het lichaam.
  • Psychisch letsel zoals angst of depressie door pesten op de werkvloer.

Onvoldoende maatregelen om een bedrijfsongeval te voorkomen.

Zijn er onvoldoende veiligheidsmaatregelen genomen en u als werknemer lijdt letselschade, dan is uw werkgever aansprakelijk. Een bijzonderheid is dat het de werkgever is moet bewijzen dat hij de benodigde veiligheidsmaatregelen genomen heeft om het arbeidsongeval te voorkomen. De werknemer hoeft niet te bewijzen dat de werkgever bepaalde veiligheidsmaatregelen achterwege heeft gelaten.

Hoe helpen wij uw bedrijfsongeval claimen bij uw werkgever?

Onze letselschadespecialisten zijn de beste van Nederland. Nemen wij uw zaak in behandeling dan is onze hulp altijd gratis en nemen wij u al het werk uit handen. Onze factureren gaan rechtsreeks naar de tegenpartij en zij is verplicht deze te betalen. U kunt op deze wijze optimaal werken aan uw herstel terwijl wij alle zaken omtrent uw claim weten te regelen.

Om direct een inschatting van uw kansen te hebben kunt u de letselschadetest doen of direct contact opnemen.