img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade door een ongeval met dieren en schadevergoeding ontvangen?

Letselschade door dierenWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade in een ongeval met dieren heeft u misschien recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade door een ongeval met dieren

Een dier is voor de meeste dierenliefhebbers hun grootste vriend. Maar soms is het gedrag van een dier onvoorspelbaar en veroorzaakt het beestje een ongeval. Als u letselschade door een ongeval met dieren hebt opgelopen, kunt u deze schade verhalen op de eigenaar/bezitter van het dier, ook wanneer deze niet schuldig is aan het onberekenbare gedrag van zijn dier.

Wanneer is er sprake van letselschade door een ongeval met dieren? Bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • U wordt uit het niets door een tegemoet komende hond gebeten in uw hand of arm en loopt hierdoor ernstige bijtwonden op.
  • U moet plotseling remmen met uw auto, omdat een dier de weg oversteekt. U schrikt en rijdt tegen een boom, slaat met uw hoofd tegen het stuur en het dashboard en loopt hierdoor hoofdletsel op.
  • Een dier komt op u afrennen waardoor u schrikt, valt en uw been breekt.
  • U rijdt op een paard van iemand anders en komt ten val tijdens een rijles. U valt op uw hoofd en houdt hier een whiplash aan over.

Het moet bij aansprakelijkheid zodoende altijd gaan om het onverwacht handelen van een dier. Zo valt het overbrengen van een besmetting door een dier bijvoorbeeld niet onder de aansprakelijkheid.

Blijf niet zitten met letselschade veroorzaakt door een dier

Letselschade door een ongeval met dieren kan soms hele nare gevolgen hebben. In sommige gevallen kan het voorkomen dat het slachtoffer zelfs niet meer goed kan functioneren in zijn/haar dagelijks leven als gevolg van het ongeval. Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval met dieren? Blijf hier dan niet mee zitten en schakel de expertise van de Letselschade Experts van de VLB in. Samen met u gaan wij deze schade verhalen. U heeft in Nederland recht op kosteloze juridische bijstand. Ons honorarium wordt meegenomen in de berekening van de schadevergoeding, waardoor onze hulp voor u helemaal gratis is.

Direct deskundig advies bij ongeval met dieren

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen door een ongeval met dieren? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.