img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade door een hondenbeet en schadevergoeding ontvangen?

letselschade hondenbeetWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade door een hondenbeet heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade door een hondenbeet

Als u letselschade door een hondenbeet oploopt, heeft u recht op een schadevergoeding. Gebeten worden door een hond kan voor u tevens een traumatische ervaring zijn. Wanneer u wordt aangevallen door een hond, beleeft u enkele angstige momenten. Wanneer een hond u ook nog eens bijt, kan dit grote gevolgen hebben. Niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch.

  • Lichamelijk. Indien de beet zich niet beperkt tot een schram, heeft u wellicht medische behandeling(en) nodig. Dit brengt altijd kosten met zich mee. Denkt u maar aan uw eigen risico, medicijnen die niet vergoed worden en extra reiskosten. Misschien kunt u het gebeten lichaamsdeel een tijdje niet gebruiken waardoor u ook thuis hulp nodig heeft.
  • Psychisch. Zoals gezegd kan een beet van een hond ook erg schokkend zijn. Door dit onberekenbare gedrag, raakt u wellicht het vertrouwen in dieren kwijt. Emotioneel kan het dan best een tijdje duren voordat u uw gewone leventje weer op kunt pakken. Daarnaast bestaat de kans dat littekens altijd zichtbaar blijven na een hondenbeet.

Na een beet van een hond heeft u altijd recht op een schadevergoeding. Omdat letselschade door een hondenbeet ook psychisch voor veel verdriet zorgt, heeft u tevens recht op smartengeld.

Laat een letselschade expert van de VLB u gratis helpen

Als u bent gebeten door een hond en hierdoor letsel oploopt, is het van belang de deskundigheid van de Letselschade Experts van de VLB in te schakelen. Wij zullen de eigenaar/bezitter aansprakelijk stellen, zodat deze uw schade vergoed. Wanneer u dit namelijk zelf probeert te doen, zult u negen van de tien keer te maken krijgen met een juridische strijd over deze aansprakelijkheid. De eigenaar van het dier zal meestal proberen de schuld bij u in de schoenen te schuiven, omdat hij/zij zelf niets aan het onberekenbare gedrag van zijn hond kan doen. Heel vervelend allemaal, zeker omdat u al genoeg andere dingen aan uw hoofd heeft. Wij nemen deze zorgen gratis voor u uit handen!

Direct deskundig advies bij letselschade hondenbeet

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen door een hondenbeet? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.