img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade verkeersongeval en schadevergoeding ontvangen?

Letselschade Verkeersongeval

Allereerst een hartelijk dank dat u de moeite neemt om deze pagina te bezoeken. U bent hier aan het beste adres. Bij ons staat uw belang op één.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval met letselschade dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een verkeersongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u bij een verkeersongeval betrokken raakt, kunt u letselschade oplopen. Bij letselschade door een verkeersongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding kan onder meer bestaan uit:

  • Een vergoeding voor extra gemaakte kosten, zoals extra medische kosten omdat u misschien in het ziekenhuis heeft gelegen of heeft moeten revalideren.
  • Een vergoeding voor andere kosten, zoals extra reiskosten en wellicht kosten voor huishoudelijke hulp.
  • Een vergoeding voor inkomensverlies. Na een ongeval kan het zijn dat u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt of een tijdje niet meer kunt werken. U gaat hierdoor flink in inkomen achteruit.
  • Smartengeld. Wellicht kunt u bepaalde dingen in uw leven niet meer doen na het ongeval. Ook emotioneel drukt dit zwaar op u, waardoor uw levensvreugde misschien afneemt.
  • Een vergoeding voor de juridische kosten. Dit zijn de kosten van uw letselschade expert. Kortom, juridische bijstand door de Letselschade Experts van de VLB kost u helemaal niets!

Juridische verschillen bij letselschade verkeersongeval

Letselschade als gevolg van een verkeersongeval kunt u op verschillende manieren oplopen. Zo kunt u met uw auto of motor betrokken raken bij een ongeval met een ander gemotoriseerd voertuig, maar u kunt ook als passagier in bijvoorbeeld een bus een ongeluk krijgen. Daarnaast loopt u als (brom)fietser of voetganger ook een risico wanneer u deelneemt aan het verkeer.

Het maakt juridisch gezien wel verschil op welke wijze u uw letselschade heeft opgelopen. Passagiers, opzittenden en kinderen onder de 14 jaar hebben de meeste bescherming en krijgen doorgaans hun letselschade voor 100% vergoed. Bij fietsers en voetgangers ligt dit meestal op minimaal 50%.

Voor iedereen in Nederland die letselschade oploopt door een verkeersongeval geldt echter dat juridische hulp gratis is. Dus ook de hulp van de Letselschade Experts van de VLB. Wij werken in uw belang en zorgen ervoor dat de tegenpartij aansprakelijkheid erkend, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Direct deskundig advies bij letselschade verkeersongeval

Letse;schade verkeersongevalU heeft letselschade opgelopen door een verkeersongeval? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade door een verkeersongeval