img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade auto ongeluk en schadevergoeding ontvangen?

letselschade auto ongelukAllereerst een hartelijk dank dat u de moeite neemt om deze pagina te bezoeken. U bent hier aan het beste adres. Bij ons staat uw belang op één.

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een auto ongeluk met letselschade dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een auto ongeluk

Door de jaren heen zijn onze auto’s evenals de Nederlandse wegen alsmaar veiliger geworden. Er vinden echter toch nog dagelijks veel auto ongelukken plaats. Meestal zijn dit ongevallen met enkel blikschade, maar in sommige gevallen helaas ook met letselschade. Bent u slachtoffer van letselschade door een auto ongeluk? Neem dan contact op met de Letselschade Experts van de VLB, zodat u er niet alleen voor staat.

Zelf de schade verhalen geen goed idee

Het komt maar al te vaak voor dat slachtoffers van letselschade door een auto ongeluk zelf proberen hun schade te verhalen op de tegenpartij. Dit valt niet altijd mee, want de veroorzaker van het ongeluk, of feitelijk diens verzekeraar, probeert altijd alle aansprakelijkheid weg te wuiven. Het gevolg is dat u niet in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Wat volgt is een juridische strijd. Veel slachtoffers haken op dit punt af, omdat ze gewoonweg te weinig kennis in huis hebben.

Schakel tijdig hulp in bij letselschade auto ongeluk

Dit vinden wij van de Verenigde Letselschade Bureaus Nederland zeer spijtig om te zien, zeker omdat u als slachtoffer op medisch en emotioneel vlak ook al zo veel te verwerken heeft. Daarom is het van groot belang om tijdig bij ons aan de bel te trekken. Wij komen op voor uw belangen en weten dankzij onze jarenlange ervaring precies welke weg wij moeten bewandelen. Terwijl u zich gaat richten op uw herstel, gaan wij de strijd aan met de aansprakelijke tegenpartij om uw letselschade door het auto ongeluk vergoed te krijgen.

Wat moet u doen na een auto ongeluk met letselschade

Zoals gezegd komt u in aanmerking voor een schadevergoeding na een auto ongeluk zodra de aansprakelijkheid is vastgesteld. Het is belangrijk dat u, voor zover dit mogelijk is, alles met betrekking tot het ongeval zo goed mogelijk vastlegt. Hierbij kunt u denken aan getuigenverklaringen, het invullen van de aanrijdingsformulieren, politierapport en eventuele foto’s. U dient ook zo spoedig mogelijk een arts te bezoeken met uw letsel.

Direct deskundig advies bij letselschade auto ongeluk

Letselschade auto ongelukU heeft letselschade opgelopen door een auto ongeluk? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade door een auto ongeluk.