img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bromfietser en schadevergoeding ontvangen?

letselschade bromfietserWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade als bromfietser dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als bromfietser

Brom- en snorfietsers zijn volop aanwezig in het dagelijkse verkeer. Deze groep is evenals motorrijders, fietsers en voetgangers een stuk kwetsbaarder in het verkeer dan automobilisten. Bij een verkeersongeval is de kans op letselschade bij brom- en snorfietsers dan ook aanzienlijk groter. Veel voorkomend letsel bij deze groep verkeersdeelnemers is onder meer:

  • Botbreuken
  • Kneuzingen
  • Hoofdletsel
  • Whiplash

Als een brom- of snorfietser betrokken raakt bij een ongeval brengt dat altijd extra kosten met zich mee. Afhankelijk van de ernst van het ongeval krijgt u misschien te maken met extra medische kosten. Daarnaast kan het zijn dat u een poosje niet kunt werken en in het ergste geval helemaal niet meer, waardoor verlies van inkomen ontstaat.  Allemaal kosten die u financieel een behoorlijke klap kunnen geven. En dan hebben we het nog niet eens over het emotionele gedeelte van het ongeval. Letselschade bij brom- en snorfietsers als gevolg van een ongeval kan ook een behoorlijke impact hebben op uw levensvreugde. U heeft daarom niet alleen recht op een schadevergoeding van de gemaakte kosten, maar u heeft ook recht op smartengeld.

Imago & leeftijd spelen een grote rol bij letselschade

Bij het claimen van een schadevergoeding voor letselschade bij brom- en snorfietsers, spelen imago en leeftijd een grote rol. Bromfietsers hebben het imago dat zij roekeloos en hard rijden, overal tussendoor willen glippen en niet goed uitkijken. De aansprakelijke tegenpartij (de verzekeringsmaatschappij) zal daarom alles uit de kast halen om de schuld bij de brom- of snorfietser zelf neer te leggen. En daarbij geldt, hoe jonger het slachtoffer is, hoe lastiger de verzekeringsmaatschappij gaat doen.

Het is daarom belangrijk dat u deze weg niet alleen gaat bewandelen, maar de expertise van een betrouwbaar, erkend en deskundig letselschadebureau inschakelt. De Letselschade Experts van de VLB kunnen u hierbij uitstekend helpen. Wij halen alles uit de kast om de schade op de schuldige partij te verhalen. En dit kost u helemaal niets!

Direct deskundig advies bij letselschade bromfietser

Letselschade motorongevalU heeft letselschade opgelopen als bromfietser? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade als bromfietser.