img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade motorongeval en schadevergoeding ontvangen?

letselschade motorongevalWanneer u slachtoffer bent geworden van een motorongeval met letselschade tot gevolg dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een motorongeval

Motorrijders genieten van het heerlijke vrijheidsgevoel wanneer zij over de Nederlandse wegen zoeven. Als motorrijder bent u echter in het verkeer een stuk kwetsbaarder dan andere gemotoriseerde voertuigen. Uiteraard bent u zich bewust van de gevaren die u loopt. Helaas zit een ongeluk vaak in een klein hoekje, want motorrijders worden niet altijd op tijd opgemerkt door het andere verkeer. Het kan soms goed mis gaan en in veel gevallen zijn de gevolgen van een ongeval waarbij een motorrijder is betrokken niet te overzien. Omdat u als motorrijder zo kwetsbaar bent, is het risico op ernstig letselschade aanzienlijk groter dan bij automobilisten.

Financiële gevolgen letselschade meestal groot

Letschade na een motorongeval kan soms grote financiële gevolgen hebben. U kunt te maken krijgen met extra medische kosten, omdat u wellicht een tijdje moet revalideren. Ook extra reiskosten en misschien kosten voor thuishulp moet u direct betalen. Slachtoffers van een motorongeval krijgen veel te verduren. Daarom is het van essentieel belang om tijdig de Letselschade Experts van de VLB in te schakelen. Wij proberen uw leed iets te verzachten door uw letselschade na het motorongeval te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Dit voorkomt dat u door het ongeval in financiële problemen komt. U heeft immers al genoeg andere dingen aan uw hoofd.

Smartengeld bij letselschade door een motorongeval

Bij letselschade door een motorongeval krijgt u niet alleen te maken met extra kosten, ernstig letsel kan ook tot inkomensverlies en afname van levensvreugde leiden. U heeft daarom eveneens recht op een immateriële vergoeding. De Letselschade Experts van de VLB helpen u ook bij het claimen van smartengeld. Wij weten dat verzekeraars voortdurend proberen de schuld bij de motorrijder te leggen, want motorrijders hebben immers de reputatie dat zij steevast te hard rijden. Wij zorgen ervoor dat zij niet onder hun aansprakelijkheid uitkomen en uw letselschade als gevolg van het motorongeval volledig vergoeden. En dit kost u helemaal niets.

Direct deskundig advies bij letselschade motorongeval

Letselschade motorongevalU heeft letselschade opgelopen door een motorongeval? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade door een motorongeval.