img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade pizzakoerier en schadevergoeding ontvangen?

letselschade pizzakoerierWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade als pizzakoerier dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als pizzakoerier

Wanneer u letselschade door een verkeersongeval als pizzakoerier oploopt, krijgt u veelal te maken met extra kosten. Deze kosten wilt u natuurlijk vergoed hebben, zeker wanneer het ongeval niet uw schuld was. Als er een andere partij aansprakelijk gesteld kan worden, kunt u absoluut rekenen op een schadevergoeding. De hoogte van deze schadevergoeding kan onder meer zijn opgebouwd uit:

  • Een vergoeding voor de gemaakte medische kosten.
  • Een vergoeding voor extra overige kosten, zoals reiskosten en kosten voor huishoudelijke hulp.
  • Een immateriële vergoeding, ofwel smartengeld.
  • Een vergoeding voor juridische kosten. Dit zijn de kosten van uw letselschade expert.

De meeste pizzakoeriers bezorgen hun pizza’s op de brommer. Bromfietser behoren in het verkeer tot een kwetsbare groep. Raakt u betrokken bij een verkeersongeval als pizzakoerier en heeft u daardoor letselschade opgelopen? Neem dan snel contact op met één van de Letselschade Experts van de VLB en ga niet zelf proberen uw recht te halen.

Vaak krijgt u met verzekeringsmaatschappijen van de tegenpartij te maken die maar al te goed weten dat u wellicht niet over de juiste kennis ten aanzien van het letselschaderecht beschikt. Het gevolg is dat u niet krijgt waar u recht op heeft. Het Nederlands recht geeft u niet voor niets uitdrukkelijk de mogelijkheid om kosteloos juridische hulp in te schakelen bij letselschade door een verkeersongeval als pizzakoerier.

Verkeersongeval pizzakoerier door eigen schuld

Als u letselschade door een verkeersongeval als pizzakoerier oploopt en u bent zelf de veroorzaker van het ongeval, dan krijgt u vaak nog uw schade 100% vergoed. De brommer waar u op rijdt is in de regel eigendom van uw werkgever en deze heeft meestal een Schade Verzekering Opzittenden (SVO-verzekering) voor zijn brommers afgesloten.

Ook bij eigen schuld dekt deze verzekering alle schade. Er wordt namelijk niet gekeken wie er schuldig is. Is deze verzekering niet aanwezig, dan kunt u nog uw werkgever aansprakelijk stellen als u uw schade vergoed wilt hebben. Niet echt leuk om te doen, maar anders krijgt u niets.

Direct deskundig advies bij letselschade pizzakoerier

Letselschade pizzakoerierU heeft letselschade opgelopen als pizzakoerier? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade als pizzakoerier.