img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade woon-werkverkeer en schadevergoeding ontvangen?

letselschade woon-werkverkeerWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade tijden woon-werkverkeer dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade tijdens woon-werkverkeer

U heeft ook recht op een schadevergoeding wanneer u letselschade oploopt door een verkeersongeval tijdens woon- werkverkeer. Het vaststellen van de aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is doorgaans een ingewikkelde juridische procedure. Vaak beschikt u niet over de juiste kennis en daarnaast bent u nog aan het herstellen van het ongeval. Niet echt een goede omstandigheid om dan te gaan procederen.

Wanneer u echter direct de hulp van de Letselschade Experts van de VLB inschakelt, hoeft u zich niet meer druk te maken of u uw letselschade door een verkeersongeval tijdens woon- werkverkeer krijgt uitbetaald. U stapt uit het juridische getouwtrek, want dat nemen wij van u over. U kunt vertrouwen op onze expertise, die overigens helemaal gratis is, want wij zorgen dat u krijgt wat u toekomt.

Regels bij letselschade tijdens woon- werkverkeer?

Als u betrokken raakt bij een verkeersongeval tijdens woon-werkverkeer en als gevolg hiervan letselschade oploopt, wordt allereerst vastgesteld wie de veroorzaker van het ongeval was. Is eenvoudig aan te tonen dat de aansprakelijkheid bij een ander ligt, dan moet deze tegenpartij (in de meeste gevallen diens verzekeringsmaatschappij) uw letselschade vergoeden. Indien u zelf verantwoordelijk bent voor letselschade bij een verkeersongeval tijdens woon- werkverkeer, dan geldt als uitgangspunt dat u niets vergoed krijgt. Immers, uw autoverzekering dekt meestal alleen de schade die is toegebracht aan anderen.

SVI- verzekering; een uitzondering op de regel

U kunt wellicht toch uw letselschade na een verkeersongeval tijdens woon-werkverkeer vergoed krijgen, ook al heeft u zelf het ongeluk veroorzaakt en rijdt u met uw eigen auto. Dat is het geval als uw werkgever een Schade Verzekering Inzittenden (SVI- verzekering) heeft. Met een dergelijke verzekering wordt er niet gekeken naar schuld. Heeft uw werkgever geen SVI- verzekering, dan is hij in beginsel niet verantwoordelijk. Maar, ook hier zijn weer uitzonderingen op. Schakel daarom altijd een expert van de Verenigde Letselschadebureaus Nederland in.

Direct deskundig advies bij letselschade woon-werkverkeer

Letselschade woon-werkverkeerU heeft letselschade opgelopen tijdens uw woon-werkverkeer? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade tijden verkeer naar het werk.