img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Gratis letselschadevergoeding ontvangen?

In het geval dat u letselschade heeft opgelopen dan is ons eerste advies omtrent uw letselschadevergoeding of smartengeld altijd gratis. Nemen wij uw zaak vervolgens in behandeling, dan betaalt u helemaal niets. Lees snel verder…

De Verenigde Letselschadebureaus Nederland hebben meer dan 60 jaar ervaring in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Van alle zaken die wij in behandeling nemen sluiten we meer dan 95% van alle zaken met winst af. U kunt dan ook rekenen op een maximale letselschadevergoeding. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een hoog cijfer. De kracht van de VLB is dat zij het slachtoffer absoluut op nummer 1 zetten.

meer artikelen omtrent een letselschadevergoeding:

Begrip voor het letselschadeslachtoffer en een maximale vergoeding

Letselschade is vervelend genoeg en heeft vaak grote impact op uw leven. Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op grote stapels papierwerk en hoge facturen. U werkt liever aan uw herstel. Onze specialisten nemen u al het ‘vervelende’ werk uit handen en houden uw nauwgezet op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak. Bij ons kunt u rekenen op weinig ‘gezeur’ en een maximale letselschadevergoeding.

test-bar

U krijgt nooit een factuur te zien bij een letselschadevergoeding

Dat klinkt te mooi om waar te zijn? Toch kunnen we u dat garanderen. In Nederland is het bij de wet zo geregeld dat wanneer u gelijk krijgt in een letselschadezaak dat uw kosten betaalt worden door de tegenpartij. Voor u is een traject omtrent een letselschadevergoeding dus gratis. Nemen wij uw zaak in behandeling dan factureren wij rechtstreeks aan de tegenpartij. Mochten wij de zaak niet winnen dan nemen wij onze kosten zelf voor rekening. Bedrijfsrisico noemen we dat.

Uw voordeel bij een letselschadevergoeding

Als slachtoffer hebben u en uw gezin al veel te lijden gehad onder uw letsel. Uiteraard is dit lijden niet in geld uit te drukken. De psychische schade die u oploopt door letselschade noemen we  emotionele schade of smartengeld. U bent het vast met ons eens zijn dat een flink geldbedrag de schade enigszins kan verlichten. Stelt u eens voor dat u voor alle geleden schade een behoorlijk bedrag vergoed zult krijgen. Wat betekent dat voor u?

Direct antwoord met ‘De Letselschadevergoeding Test’

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij de letselschadetest ontwikkeld. Door het invullen van deze test heeft u binnen 1 minuut antwoord omtrent uw kansen. Simpel en effectief. Blijkt uit de test dat uw zaak (grote) kans van slagen heeft. Dan nemen wij desgewenst contact met u op voor een eerste Gratis advies.

Test nu uw kans op een letselschadevergoeding of neem contact op.