img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Over ons

Deze website is een initiatief van één van de grootste en meest deskundige letselschadebureaus van Nederland. Wij helpen letselschadeslachtoffers van Groningen tot Maastricht en van Den Helder tot Vlissingen. Mocht u advies inwinnen dan garanderen wij u de hoogste graad van dienstverlening.

Altijd dicht bij u in de buurt!

Wij verlenen onze diensten het liefst zo dicht mogelijk bij u als letselschadeslachtoffer in de buurt. Met kantoren door heel Nederlands, heeft u altijd iemand van ons vlakbij.

Onze klanten ervaren de aanpak die wij hanteren als uniek, persoonlijk en zeer prettig. Extra uniek is onze gratis bijstand (bij aanname van uw zaak) van slachtoffers en het werken middels de ‘3 keer goed code’.

De 3 keer goed code bij letsel

De bureaus die aangesloten zijn bij VLB  voldoen aan strenge eisen. Omdat zij het slachtoffer op 1 hebben staan werken zij met een heldere aanpak volgens ‘de 3 keer goed code’. Wat dat inhoud leest u hier:

1. Geen Kosten bij letselschade


Als letselschade slachtoffer staat u bij de aangesloten bureaus altijd op nummer 1. Het eerste advies aan u is immer vrijblijvend. Nemen zij uw letselschade in behandeling, dan krijgt u bovendien van tevoren een KostenGarantie. De nota’s gaan rechtstreeks naar de tegenpartij. U krijgt zelfs nooit een factuur te zien.

2. Gelijk Antwoord bij letselschade


Als letselschade slachtoffer is uw situatie al onzeker genoeg. U zit niet te wachten op vage beloften. Duidelijkheid, dat is wat u wilt. Wint u telefonisch letselschade advies bij ons in, dan vertellen wij u direct of uw zaak kans van slagen heeft. Vraagt u dit via de website, dan krijgt u gegarandeerd de volgende werkdag antwoord. Helder en effectief!

3. Gelijk Bezoek bij letselschade


Vertrouwen in uw letselschadespecialist, dat is waar het om draait. Vraag de aangesloten experts om u te helpen en zij zijn binnen 1 week bij u thuis op bezoek. Om kennis te maken, om naar uw verhaal te luisteren en om met u naar de juiste oplossing te zoeken. Pas dan gaan zij – als u dat wilt tenminste – definitief voor u aan de slag. En u betaalt niets.