img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade bij kinderen en schadevergoeding ontvangen?

letselschade-kinderen Wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade bij uw kind heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij kinderen

Kinderen zijn speels en zien vaak geen gevaren. Letselschade bij kinderen is voor iedere ouder een nachtmerrie. Kinderen horen veilig op te groeien en worden met vallen en opstaan groot. Een paar schrammetjes of een kapotte knie, ach dat hoort bij het opgroeien. Maar een kind dat betrokken raakt bij een ongeval en daardoor letsel oploopt, dat hoort er niet bij. Letselschade bij kinderen heeft negen van tien keer ook nog eens grote gevolgen op het verdere verloop van hun leven, vanwege de ernst van het letsel.

U wilt er niet aan denken, maar wat als uw kind letsel oploopt? Dan wilt u natuurlijk dat hij/zij zo snel mogelijk weer de oude is. U doet er daarnaast ook verstandig aan om zo snel mogelijk de Letselschade Experts van de VLB voor juridische hulp in te schakelen. Kinderen zijn volgens de wet extra beschermd, waardoor letselschade bij kinderen vrijwel altijd volledig wordt vergoed. Omdat u genoeg andere zorgen aan uw hoofd heeft, nemen wij de zorg rondom het aansprakelijk stellen en het claimen van de schadevergoeding voor u uit handen. Dit kost u bovendien niets.

Een ongeval op school

Heeft uw kind letselschade op school opgelopen? Dan is de school aansprakelijk. Zo kan uw kind tijdens het wekelijkse gymlesuurtje een ongeval krijgen of tijdens het spelen op het schoolplein. Het is echter niet eenvoudig (en niet altijd leuk) om de school aansprakelijk te stellen. Wij helpen u graag.

Een verkeersongeval

Wanneer uw kind betrokken raakt bij een verkeersongeval, dan wordt de schade altijd 100% vergoed, ook al heeft uw kind het ongeval zelf veroorzaakt. Een kind jonger dan 14 jaar kan volgens de rechter namelijk geen schuld aan een verkeersongeval hebben. De andere partij is aansprakelijk.

Brandwonden

Veel kinderen lopen helaas nog vaak letselschade op doordat zij heet water, thee of frituurvet over zich heen krijgen. Wanneer u niet zelf, maar een ander de veroorzaker is, kunt u diegene aansprakelijk stellen.

Direct deskundig advies bij letselschade omtrent uw kind

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen bij uw kinderen? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.