img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade door medische misser en schadevergoeding ontvangen?

letselschade-medische-misser

Wanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade door een medische misser heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade door een medische misser

Letselschade door een medische misser oplopen, is voor menig patiënt een heus schrikbeeld. U moet er toch niet aan denken dat u slachtoffer wordt van een medische fout. Een operatie of behandeling ondergaan is al geen pretje, maar wanneer u dan tijdens deze ingreep tevens letselschade oploopt, dan heeft dat helemaal een behoorlijke impact op uw leven.

Vaak proberen artsen en ziekenhuizen fouten in de doofpot te stoppen. Zij proberen, soms met veel machtsvertoon, onder alle aansprakelijkheid uit te komen, waardoor u als slachtoffer met uw rug tegen de muur komt te staan. Veel patiënten zien dan af van hun recht op schadevergoeding of zij gaan akkoord met een aanzienlijk lager bedrag en moeten vervolgens hun mond houden.

Door bij letselschade als gevolg van een medische misser de expertise van de Letselschade Experts van de VLB in te schakelen, krijgt u wel wat u toekomt. Wij helpen en begeleiden u tijdens dit complexe traject, zodat u niet meer machteloos staat. Indien aansprakelijkheid door de tegenpartij wordt erkend, kost onze juridische bijstand u helemaal niets.

Erkende medische letselschade

Zodra het ziekenhuis, uw therapeut of arts de medische fout heeft toegegeven, accepteert deze de aansprakelijkheid. U krijgt een schadevergoeding waarin het honorarium van uw letselschade expert is verwerkt. Onze hulp is dan gratis.

Direct vast te stellen medische letselschade

Wanneer aansprakelijkheid nog niet is erkend door uw arts of ziekenhuis, kunnen de Verenigde Letselschade Bureaus Nederland vaak al tijdens een eerste gesprek met u een inschatting maken of medische letselschade zich voordoet. Stellen wij vast dat hier sprake van is, dan kost onze hulp u niets. Ook niet als de tegenpartij geen aansprakelijkheid erkent.

Moeilijk vast te stellen, complexe letselschade

Sommige letselschades door een medische misser kunnen pas na grondig medisch onderzoek worden vastgesteld. Op voorhand kunnen wij dan spijtig genoeg geen kostengarantie afgeven. Dit kan pas in een later stadium. U kunt wel altijd informatie inwinnen.

Direct deskundig advies bij letselschade medische fout

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen door een medische misser? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.