img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade door een slechte weg en schadevergoeding ontvangen?

letselschade-slechte-wegWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade door een slechte weg heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade door een slechte weg.

Wie letselschade door een slechte weg oploopt, kan de wegbeheerder hier aansprakelijk voor stellen. Deze is immers verantwoordelijk voor wegen en het bijbehorende onderhoud hieraan. In de wet is geregeld dat de wegbeheerder wegen goed moet onderhouden om onveilige situaties te voorkomen. Voldoet hij niet aan deze zorgplicht en loopt u letselschade door een slechte weg op, dan kan de wegbeheerder hiervoor verantwoordelijk worden gehouden.

  • Bij openbare wegen is de overheid of een overheidsinstelling de wegbeheerder.
  • Bij spoorwegen is de railinfrastructuurbeheerder de partij waar u moet zijn.

Schakel juridische hulp in bij letselschade door een slechte weg

Helaas wijst de praktijk veelal uit dat slachtoffers van letselschade door een slechte weg of onveilige situatie van het kastje naar de muur worden gestuurd als ze proberen de wegbeheerder aansprakelijk te stellen. Het is namelijk zo dat u zelf moet bewijzen dat uw verwondingen door de slechte toestand van de weg zijn veroorzaakt. U moet dus aantonen dat uw schade niet is ontstaan door bijvoorbeeld uw eigen rijgedrag of onoplettendheid. En of het letsel ook niet zou zijn ontstaan bij voldoende onderhoud. Dat is vaak een moeilijke opgave. Als slachtoffer krijgt u het gevoel er alleen voor te staan en ook mede door uw gebrekkige juridische kennis, komt het helaas maar al te vaak voor dat een wegbeheerder onder de aansprakelijkheid uitkomt.

Wanneer u op tijd de Letselschade Experts van de VLB inschakelt, scheelt u dat een hoop irritaties, kopzorgen en frustraties. U kunt zich volledig gaan richten op uw herstel, want wij nemen de zorg rondom het aansprakelijk stellen en het claimen van een schadevergoeding voor uw letselschade door een slechte weg helemaal uit handen. Dit kost u bovendien niets, want in de wet is geregeld dat juridische hulp voor u gratis is. Onze kosten worden meegenomen in de berekening van de schadeclaim.

Direct deskundig advies bij letselschade door slechte weg

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen door een slechte weg? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.