img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade tijdens sportwedstrijd en schadevergoeding ontvangen?

letselschade sportwedstrijdWanneer u slachtoffer bent geworden van letselschade tijdens een sportwedstrijd heeft u een grote kans op een schadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. Als u uw schade wilt verhalen doet u er verstandig aan om een expert van de VLB in te schakelen die het juridische traject voor u uit handen neemt zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw herstel.

Onze hulp voor u als slachtoffer is altijd gratis omdat wij direct onze rekening indienden bij de tegenpartij en deze is verplicht om ons te betalen. Mogen wij u helpen om uw recht te krijgen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade tijdens een sportwedstrijd

Dat sporten goed voor de gezondheid is, hoeven wij u niet meer te vertellen. Ons land kent niet voor niets honderdduizenden sportievelingen. Helaas komen blessures en vervelende ongelukken bij sport en spel eveneens veel voor. Letselschade ontstaan tijdens sport en spel is dan ook eerder regel dan uitzondering. Zeker bij teamsporten kan het er soms weleens hard aan toe gaan. De meeste letselschades zijn van korte duur en verdwijnen met wat rust binnen enkele dagen of weken, maar soms kan letselschade door sport en/of spel uw leven drastisch omgooien. Schakelt u dan één van de Letselschade Experts van de VLB Nederland in.

Waarom de VLB Nederland bij letselschade na een sportongeval?

Binnen het aansprakelijkheidsrecht neemt letselschade tijdens sport en spel een speciale plaats in. Bij deze vorm van letselschade gelden namelijk niet dezelfde regels met betrekking tot de aansprakelijkheid als bij bijvoorbeeld letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Wat buiten de lijnen als onrechtmatig wordt gezien en tot aansprakelijkheid leidt, is dat vaak binnen de lijnen niet. Met andere woorden, bij sport- en spelactiviteiten wordt meer geaccepteerd. Het is dus vaak een ingewikkelde zaak om uw gelijk te krijgen, iemand aansprakelijk te stellen en uw letselschade door sport en spel vergoed te krijgen. De Letselschade Experts van de VLB kunnen u daar gratis bij helpen.

Een rechter moet oordelen over uw letselschade door sport en spel

Wanneer u letselschade tijdens sport en spel oploopt, heeft u recht op een schadevergoeding. De tegenstander of uw medespeler moet echter zulke uitzonderlijke dingen hebben gedaan die zowel u als uw medespelers niet hadden verwacht. Dusdanige dingen die niets te maken hebben met het spel. Wanneer iemand de spelregels te buiten gaat, betekent dit niet automatisch dat u diegene aansprakelijk kan stellen voor de ontstane letselschade tijdens de sport- of spelwedstrijd. Of een heftige aanvaring met een medespeler of tegenstander binnen de lijn van de sportverwachting ligt, zal altijd worden beoordeeld door een rechter.

Direct deskundig advies bij letselschade sport en spel

Letselschade doorgereden daderU heeft letselschade opgelopen tijdens een sportwedstrijd? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet. De Verenigde Letselschadebureaus Nederland adviseren u om in ieder geval uw zaak aan ons te melden om een duidelijk antwoord te kunnen geven omtrent de vraag of u recht heeft op onze kosteloze rechtsbijstand.

Nemen wij uw zaak in behandeling dan wordt u al het juridisch gezeur uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel terwijl wij uw schade netjes verhalen bij de aansprakelijke partij. U doet er verstandig aan om direct advies bij ons aan te vragen of wanneer u nog niet zo ver wilt gaan de letselschade test in te vullen. Deze test geeft u binnen 1 minuut een duidelijk antwoord omtrent de haalbaarheid en u kunt desgewenst advies aanvragen naar aanleding van de letselschade test.

Vraag nu advies aan of doe direct de letselschade test omtrent uw letselschade.