img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade Auto Ongeluk

Als u slachtoffer bent geworden van een auto ongeluk dan heeft u in het geval van letsel meestal recht op een schadevergoeding. De letselschadespecialisten van ‘De Verenigde Letselschadebureaus Nederland’ staan u in dat geval GRATIS bij. Met name botbreuken en een whiplash zijn vaak het gevolg van een ongeluk in het verkeer. In het algemeen doet de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeluk er alles aan om zo weinig mogelijk aan u uit te keren. Oneerlijk natuurlijk, vinden wij. U heeft letselschade opgelopen en dat heeft grote impact op uw leven en dagelijks functioneren. De verzekeraar doet er alles aan om de schade van uw ongeluk niet te erkennen. Onze letselschadespecialisten zijn zeer ervaren op het gebied van dit soort zaken en staan u gratis bij met juridisch advies.

Het letselschade traject bij een ongeluk met de auto.

Het is van belang, in het geval van het claimen van de schade, hoe het herstel na het ongeluk verloopt. Heeft u kort na het ongeluk heftige klachten en verdwijnen deze ook niet in de loop der tijd dan heeft dat meestal een gunstige invloed op uw schadevergoeding. Echter is het wel van belang dat u direct na het ongeluk een dokter bezoekt en deze een medisch rapport laat opmaken. Dit is in een later stadium van belang bij het verhalen van uw smartengeld.

Letsel is al erg genoeg en daarom zijn wij van mening dat u zich dient te richten op uw herstel. Onze specialisten nemen u al het werk uit handen zodat u zich kunt concentreren op uw herstel en dat is wel zo prettig. U krijgt zelfs nooit een factuur te zien omdat wij werken middels de ‘3 keer goede code’ voor bij letsel. De code waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening en heeft als doel om het slachtoffer altijd op 1 te zetten en zo goed mogelijk te helpen.

Welke schade kunnen wij voor u verhalen bij een auto-ongeluk?

Vanaf het moment dat u het ongeluk heeft gehad zijn er verschillende soorten kosten die u maakt. Over het algemeen gaat het dan om medische kosten, extra kosten, kosten voor uw autoschade enz. enz. Wij kunnen deze kosten voor u op korte termijn vergoed krijgen zodat u geen grote aanslag hoeft te doen op uw private financiële buffers. Tevens komt het voor dat er inkomenschade ontstaat omdat u door het ongeluk niet meer aan het werk bent. Ook deze inkomensschade kunnen we voor u claimen.

De letselschadescan voor slachtoffers van een verkeersongeval.

De Verenigde Letselschadebureaus Nederland heeft als doelstelling om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij dagelijks door onze klanten te woord te staan en bij te staan in het juridisch traject. Om ook via Internet een meerwaarde voor u te kunnen leveren hebben wij de letselschadescan ontwikkeld. Door binnen 1 minuut een aantal vragen te beantwoorden krijgt u een goede indruk van, of u een zaak heeft met kans van slagen. In dat geval is onze bijstand altijd GRATIS. Belooft.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een eventuele immateriële letselschadevergoeding? Doe dan direct onze letselschadetest.