img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Fiets ongeluk en letsel of schade opgelopen? U heeft recht op een (gratis) schadevergoeding.

Letselschade opgelopen door een ongeluk als fietser? Stelt u zich eens voor dat u een maximale schadevergoeding zult ontvangen. Als fietser geniet u een bijzondere positie in het verkeer. U wordt extra beschermd door artikel 185 van de wegenverkeerswet. En daar heeft u in geval een ongeluk veel voordeel van.

Onze specialisten geven u gratis advies in het geval van letselschade als fietser. Vul direct het formulier (links) in of lees verder.

Bescherming van fietser bij letselschade

Letselschade fietserAls ‘langzame’ verkeersdeelnemer geniet u extra bescherming bij de wet. Voor u betekent dat, dat u bij een aanrijding met een gemotoriseerd voertuig de bestuurder van het voertuig verantwoordelijk is. In het geval dat u als fietser letsel of schade oploopt dient deze te worden vergoed door de tegenpartij.

Alleen in het geval van absolute overmacht is er een kans dat de bestuurder van het gemotoriseerd voertuig niet aansprakelijk is. In alle andere gevallen dient uw schade vergoed te worden.

Verkeersongeval met fietser jonger dan 14 jaar

Wanneer uw kind is aangereden en zij is jonger dan 14 jaar dan moet er altijd een volledige schadevergoeding worden betaald.

Verkeersongeval met fietser ouder dan 14 jaar

Bent u slachtoffer geworden door een ongeval als fietser en ouder dan 14 jaar? Dan wordt er altijd minimaal 50% van de schade vergoed. Uitzondering is echter dat er geen aanwijsbare overmacht dient te zijn. In dat geval kan het zijn dat u minder of helemaal geen vergoeding krijgt.

Onze werkwijze bij letselschade fietser

De Verenigde Letselschadebureaus Nederland hebben een lange traditie in het bijstaan van fietsers die slachtoffer zijn bij een ongeval. Nemen wij uw zaak in behandeling dan is onze dienstverlening voor u gratis. Wij factureren rechtstreeks aan de tegenpartij.

Onze specialisten behoren tot de beste in Nederland en bewijzen keer op keer uw schade maximaal vergoed te krijgen. Zij ontzorgen u en nemen al het ‘vervelende’ papierwerk uit handen. Het slachtoffer op 1.

Heeft u letselschade opgelopen als fietser? Neem dan direct contact op voor een eerste gratis en vrijblijvend advies!