img Wij hebben de beste letselschade experts in heel Nederland en adviseren u kosteloos

Letselschade als passagier

Onze hulp bij letselschade is voor u gratis. Heeft u letsel of schade opgelopen als passagier? Dan krijgt u al uw schade vergoed. Neem direct contact op of lees verder.

Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om uw letselschade als inzittende maximaal vergoed te krijgen door de tegenpartij. Met behulp van een letselschade expert van de VLB kunt u dat voor uzelf beschikbaar maken. Letselschade is al erg genoeg en heeft vaak grote impact op uw leven en financiën. Een ongeluk is snel gebeurd maar de gevolgen zijn vaak groot. Als passagier kunt u daar al helemaal niets doen.

De aanpak bij inzittende schade

De experts van ‘De Verenigde Letselschadebureaus Nederland’ hebben ruime ervaring in het claimen van letsel. Schadezaken waarbij een passagier betrokken is komen vele tientallen per jaar voor binnen ons kantoor. Door deze ervaring zijn wij in staat u optimaal te helpen. Wij nemen u alle zaken uit handen en zorgen dat u nooit een factuur te zien krijgt. Zo kunt u optimaal werken aan uw herstel en zorgen wij voor een maximale schadevergoeding. Persoonlijk, betrokken er ervaren. Wij helpen u graag verder.

De hoogte van het claimbedrag bij passagiersschade

De hoogte van uw schadevergoeding is natuurlijk sterk afhankelijk van uw schade. Heeft u alleen materiële schade of ook bijvoorbeeld een whiplash. Al deze zaken zijn van invloed op het bedrag dat u krijgt uitgekeerd. Niettemin weten letselschade experts altijd meer schade vergoed te krijgen dan bijvoorbeeld verzekeraars. Jaarlijks worden er aan onze klanten bedragen varieren van €500,00 tot wel €250.000,00 uitgekeerd.

Kunnen wij u verder helpen met uw letselschade als passagier?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een maximale letselschadevergoeding? Doe dan direct in 1 minuut onze letselschadetest.